Copy
NYHEDSMAIL - Maj 2015
Se nyhedsbrevet i din browser
En uforglemmelig kombination af Billedkvalitet, Lydoplevelse & Design
Nyeste THOMSON TV - designet af Flemming Pedersen (tidl. chef designer fra B&O)
Det nye THOMSON A9 TV er billedkvalitet, lydoplevelse og design i absolut verdensklasse

TCL har en klar ambition om at tage en trendsættende rolle i udformningen af smukke TV, der passer perfekt ind i interiøret i dit hjem. For at understøtte denne ambition blev den anderkendte danske chef designer Flemming Møller Pedersen, tidligere B&O, ansat som Direktør for afdelingen Creative Center hos TCL. 

Det har nu afstedkommet det nye 55" 4K Ultra HD SmartTV fra THOMSON, der signalerer de designmæssige visioner fremadrettet fra TCL/THOMSON; et TV der er lige del møbel som TV. En uforglemmelig kombination af billedkvalitet, lydoplevelse og design. Udover fantastisk billedkvalitet, i form af ultra HD og nyeste Quantum dot teknologi, er der fokuseret på en unik og kraftfuld lydoplevelse, serveret af et Harman Kardon lydsystem, og ikke mindst det smukke og harmoniske design.

360 grader design - Designet er gennemtænkt ned til mindste detalje og vil pryde ethvert hjem, et moderne men alligevel klassisk og langtidsholdbar design, bygget af førsteklasses materialer og overflader. Et design der tydeligt viser, at TVet skal være lækkert og nydeligt at se på; også bagfra. Magnet bagbeklædning sikrer, at der ikke ses synlige kabler og stik.
 
Harman Kardon har været med i hele udviklingen af lydsystemet på 2 x 30w, der har fået "Level A" stempel fra Harman Kardon. Dette sikrer en helt uhørt lydoplevelse i forhold til de fleste af dagens TV. Fra starten var det et krav, at lydoplevelse skulle være i særklasse. Flemming udtaler, at dette blev sikret ved bl.a. at højttalerne blev vendt mod brugeren, få ekstra højttaler volume, god bas og sikre klare mellemtoner og diskant. Alle ændringer blev foretaget i respekt for designet og ønsket om at entrere stuen på en høflig og tankevækkende måde.

Vi har fra starten set det som en ekstrem styrke, at Flemming har Skandinaviske rødder, idet han dermed kender til de stolte Skandinaviske designtraditioner. Som Flemming selv udtaler "Ofte bliver den nordiske design stil udtrykt med tre ord "Less is more". Nu ser vi det første masseproducerede TV, hvor man kan se effekten af ansættelsen af Flemming M. Pedersen. Derfor er det også med meget stor glæde vi ser frem til at lancere dette tv. TVet forventes i butikkerne omkring juni måned.

Flemming Pedersen er passioneret omkring hele processen fra ide, koncept og udvikling til nu det endelige design og resultat. Læs her hele meddelelsen fra Flemming Pedersen, klik her.

Mere om det tekniske:
Oplev fremtidens 55" THOMSON TV med 4K Ultra HD / Quantum Dot teknologi for virkelighedstro billedeoplevelse / Niveau A Harman Kardon 2x30W lydsystem / 1000Hz CMI / HDMI 2.0 / HEVC (kommende standard for 4K videodistribution) / SmartTV m. 4K Netflix (fra 3. kvatal 2015) / DVB-T2/C/S2 / Quad Core processor / Aktiv 3D og meget mere.

Med andre ord, et tv der skal opleves, høres og mærkes.
Kontakt os for mere information.
Klik her for download af billeder af TV + THOMSON logo
Klik for at se CES film med blandt andet THOMSON 55" A9 TV

Quantum Dot (kvanteprikker) er en markant forbedring af LED-teknologien, således TV’et viser et bredere farvesspektrum og en forbedret farvemætning ift. traditionelle LED TV. Man opnår ca. 40% forbedring i billedgengivelsen. Gråtonerne og detaljerne i hvid fremstår ydermere mere nuanceret.

Man opnår med andre ord et mere korrekt og virkelighedstro billede og nærmer sig OLED, når det kommer til billedkvalitet. 

Verdens 3. største TV producent producerer THOMSON TV

Den 3. største TV-producent i verden hedder TCL og har hovedsæde i Kina. TCL udvikler, producerer og markedsfører fladskærme TV under bl.a. TCL og THOMSON navnet.

STRONG Scandinavia A/S markedsfører og distribuerer både TCL- og THOMSON TV i Norden. TCL lægger vægt på lækkert og morderne design, kvalitet og nyeste teknologi. 

Med en produktion på over 18 millioner TV om året, giver det TCL en markedsadel på 6,7 % på verdensplan kun overgået af LG som anden størst og Samsung som den største. På det kinesiske marked er TCL det største TV navn med en markedsandel på 18 %. I 2012 var TCL den første TV producent til at lave en Ultra HD skærm på hele 110” der blev lanceret på CES i 2013. På sidste års IFA messe fremviste TCL verdens første buet 110” Ultra HD TV, designet af Flemming Pedersen, der har en designfortid hos B&O.
 
TCL råder over egen højteknologisk panel fabrik og grundet den store fremdrift, er fabrikken ved at blive udbygget og ydermere er der planer om endnu en ny fabrik med omkring 10.000 ansatte.    
 
TCL producerer en bred vifte af både TCL og THOMSON TV modeller. Pt. er der hele 6 serier af TCL fordelt på ca. 60 forskellige modeller samt hele 8 serier af THOMSON modeller, herunder 5 serier i UHD.
STRONG Scandinavia A/S sælger og distribuerer varemærkerne STRONG, THOMSON, Barkan og SteamOne i de nordiske lande med fokus på TV, SDA, Set-Top-Bokse, Cam, Steamere, WiFi, Audio, Klima & Ventilation, Tilbehør etc.
 
STRONG Scandinavia ligger i Danmark og har et fuldt setup indenfor salg, distribution, markedsføring og service for de nordiske lande.
 
STRONG Scandinavia er en del af STRONG Group. STRONG, etableret mere end 140 år siden, er en global leverandør af forbrugerelektronik og har 9 fuldt operationelle datterselskaber og 6 regionale salgskontorer, der dækker 55 lande.

Kontakt for yderligere information:
Jesper Trudslev 

Markedschef
+45 28998495
jtrudslev@strong.tv
LinkedIn
Følg vores firma side og vær altid informeret om Strong og Thomson.
Thomson Hjemmeside
Besøg vores Thomson hjemmeside med vores store udvalg af Thomson varer.
LinkedIn
Hjemmeside
Send email
Copyright © 2015 STRONG SCANDINAVIA A/S All rights reserved.

STRONG Scandinavia A/S
Jellingvej 26 - 9230 Svenstrup J - Danmark
Tlf. +45 98 38 22 11 - Email: salg@strong.tv
www.strong.tv - www.thomsonstb.net

STRONG Scandinavia Norge
Søndre Torg 6 - N-3510 Hønefoss - Norge
Tlf. 321 40 500 - Email: info_dk@strong.tv

Click here to unsubscribe